DE VALENTINO 2

DE VALENTINO 2 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 91 beoordelingen
30 mei 2020 om 17:35 Lekker
29 mei 2020 om 20:30 Duurde meer dan 2 uur voordat het eten er was.. Met als excuus dat Ring A10 Noord dicht was. Was de bezorger vergeten dat hij zelf op de scooter was en dus niks met de Ring A10 Noord te maken had, vanuit het centrum vertrekkend. Eten was oke.
29 mei 2020 om 1:46 Eten was lekker maar jammer dat je de frikandel broodje bent vergeten.. dat is de lekkerste op de menu kaart
24 mei 2020 om 19:46 Heb ik al in een review gezet.
24 mei 2020 om 11:52 Geen panini hete kip gekregen
17 mei 2020 om 19:51 Pfff super lekker niet normaal nieuwe favoriet !!
17 mei 2020 om 11:23 ALLERSLECHTSTE BROODJES EN SERVICE!! ALS JE GEEN ZAAK KAN RUNNEN MOET JE LEKKER SLUITEN EN NA HUIS GAAN INPLAATS VAN MENSEN OP TE LICHTEN FKING OPLICHTERS. IK HEB OOK EEN EIGEN ZAAK MAAR DAT GAAT NIET ZOALS HIER. ONGELOVELIJK DIT!! DIE ENE STER ZIJN JULIE
15 mei 2020 om 19:48 Lekker eten, snel bezorgd!
13 mei 2020 om 17:47 The best de bezorger is super lief en me eten was toppie . Beleefd en respectfull xeker nog eens bestellen
12 mei 2020 om 17:10 SUPPPERRR LEKKER goed gevulde broodjes
10 mei 2020 om 16:40 Broodjes waren vandaag echt schandalig panini tonijn zit letterlijk bijna geen tonijn op, broodje kip sate ik weet niet hoe jullie de kip maken maar echt echt smerig en het broodje gezond kalkoen kipfile kreeg ik alleen met kalkoen en geen kipfile.
30 apr 2020 om 3:19 Zeer slecht!