DE VALENTINO 2

DE VALENTINO 2 Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 304 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De valentino 2. Meer weten? Ontdek meer

24 sep 2022 om 15:40 Bezorgtijd was nog veel langer dan 90 minuten en kreeg het eten dus koud en slap, jammer dit gebeurd vaker maar dit keer zeg ik er wel wat van..
23 sep 2022 om 20:51 Super!
28 jun 2022 om 13:51 Lekkerste broodjes die ik ooit heb gegeten
20 jun 2022 om 14:24 Delicieux
19 jun 2022 om 17:04 Lekkerste broodjes van heel Amsterdam
4 apr 2022 om 18:28 Hamburgerbroodjes waren net als stenen, kei hard. We hebben de broodjes dan ook weg moeten gooien en alleen het vlees gegeten. Rest van de bestelling was goed en heerlijk zoals altijd.
28 mrt 2022 om 20:27 Vriendelijke bezorger die de bestelling helemaal naar de derde verdieping bracht. Jammer van het eten, frikandel was koud en kaasbroodjes waren verbrand.. eerste keer dat ik dit meemaak bij Valentino broodjes, echt jammer dit!
24 mrt 2022 om 9:37 We've ordered lunch here multiple times. The food is delicious and the service fast!
3 mrt 2022 om 21:48 Jammer dat alles koud aankwam
28 feb 2022 om 17:04 Broodjes waren troep